Taxi Brasschaat

CabMe Taxi App – De snelste manier om een taxi te bestellen in Brasschaat!

Ben je op zoek naar een eenvoudige en efficiënte manier om een taxi te boeken in Antwerpen? Download nu de CabMe Taxi app en geniet van een unieke taxiserervice die gebruikmaakt van een bodplatform. Met slechts enkele tikken op je smartphone, kun je een taxi bestellen en bieden op de rit die het beste bij je past.

Bestel uw taxi in 4 manieren

via taxi app

 

Download onze taxi app van Goolge play store of Apple Store 

via Bellen

Via Online

bestel via het online formulierop onze website

Via WhatsApp

Bestel via WhatsApp +32471220045

Rijd als zelfstandige taxichauffeur en verdien geld wanneer het jou uitkomt in Brasschaat

Als zelfstandige taxichauffeur bij ons, heb je de vrijheid om te werken wanneer het jou het beste uitkomt. Met onze app kun je gemakkelijk ritten aanvaarden en passagiers vervoeren, waardoor je een flexibel inkomen genereert. Je gebruikt je eigen auto, waardoor je onmiddellijk kunt beginnen en je eigen baas bent. We bieden een transparant betaalsysteem en ondersteuning, zodat je gerustgesteld bent in je verdiensten. Sluit je aan bij ons en begin vandaag nog met geld verdienen op jouw voorwaarden.

cabme taxi app geld verdienen

Ontdek de zakelijke mogelijkheden, maar niet alleen taxi Brasschaat

Ontdek samen met ons de mogelijkheden en verbeter uw bedrijf. We zijn druk bezig met het uitbreiden van onze diensten, die niet alleen taxi Brasschaat omvatten, maar ook thuisbezorging van eten, boodschappenbezorging, pakketbezorging en nog veel meer. Taxi Brasschaat is slechts één aspect van ons werk. Samen kunnen we de grenzen van de bezorg- en transportdiensten in Antwerpen verder verleggen

Regelmatig gestelde vragen

Hoe werkt de Cabme Taxi biedingsapp?

De Cabme-app stelt passagiers in staat om ritten aan te vragen, waarna chauffeurs binnen een bepaalde tijd hun bod kunnen uitbrengen. Passagiers kunnen het meest gunstige bod kiezen op basis van prijs, beoordelingen en andere voorkeuren.

Hoe kan ik me registreren als chauffeur?

Om je te registreren als chauffeur, download je de Cabme-app, maak je een account aan en volg je de verificatiestappen. Zorg ervoor dat je alle benodigde documenten uploadt, zoals je rijbewijs en voertuigregistratie.

Welke betalingsmethoden worden geaccepteerd?

Wij accepteren verschillende betalingsmethoden, waaronder creditcards, debitcards en mobiele betalingsopties zoals Apple Pay en Google Pay. Passagiers kunnen ook contant betalen als dat is afgesproken met de chauffeur.

Hoe kan ik een klacht indienen over een chauffeur of passagier?

Als je een klacht hebt, kun je deze indienen via de Cabme-app onder het menu 'Help & Ondersteuning'. Geef zoveel mogelijk details over het incident, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Kan ik een rit annuleren na het accepteren van een bod?

Ja, je kunt een rit annuleren via de app. Houd er echter rekening mee dat er mogelijk annuleringskosten in rekening worden gebracht, afhankelijk van het tijdstip van annuleren en het beleid van Cabme.

Hoe wordt de prijs van een rit bepaald?

De prijs van een rit wordt bepaald door de chauffeurs die bieden op jouw ritverzoek. Dit stelt je in staat om het meest voordelige bod te kiezen op basis van je budget en voorkeuren.

Download op google play store

Download op app store